Pimp je huis met celebrities kunst fotografie

Heb jij een favoriet bekend persoon? Een filmster, een zanger of zangeres, een sport held of misschien wel een politicus. Iedereen heeft wel een paar favorieten. Deze bekende gezichten zijn te herkennen in een groep van duizenden anderen. Ze betekenen iets voor mensen omdat ze stoer, elegant, vreemd of juist aantrekkelijk zijn.

Celebrities kunstfotografie

Welke categorie helden je ook hebt, in een foto trekken ze de aandacht. Je kan kiezen tussen vele kleuren en zwart en wit. De zwart en wit Celebrities kunstfotografie staat erg goed bij een klassieke interieur stijl. Je kan bij elke bekend persoon wel een thema bedenken. Actie filmsterren, komedie filmsterren of horror filmsterren. Speel met thema’s en fotografie om de juiste sfeer in de betreffende kamer te krijgen.

Pimp je huis met thema kamers

Sommige foto’s geven al een bepaald thema zoals bijvoorbeeld de gangster reunion, waarin Al Capone als Scarface, the Soprano’s en Breaking Bad te zien zijn. Of misschien wil je wel een mooie foto van de Godfather? Je kan je gehele huis pimpen met verschillende thema’s.

Kunst in herkenning

Een populair thema in dit soort kunst is de foto waarin vele bekende personen te vinden zijn. Dit is kunst waar je naar kan blijven kijken. Overal in het plaatje zijn bekende personen te vinden. Dit is kunst die nooit verveelt. Je hoeft niet te kiezen tussen beroemde mensen. Waarom zou je ze niet allemaal op een foto kiezen terwijl ze in het echt elkaar nog nooit hebben ontmoet. Wat dacht je van een combinatie van Mick Jagger, Elvis Presley en Freddy Mercury? Of misschien prinses Di, John F. Kennedy en Mohammed Ali? Deze kunst staat niet alleen prachtig i de kamer maar is ook leuk om naar te kijken.

In de categorie celebrities kunstfotografie vind je vele grote namen, In kleur of in zwart en wit, geven ze een bepaalde verwondering aan de kamer. Je kan zelfs een soort van zoek foto nemen waarop je een heleboel bekende mensen ziet. Hoeveel herken jij er?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *