Badkamer trends

Badkamer trends 2019

Ben jij van plan om je badkamer te veranderen en ben je opzoek naar interieur inspiratie voor in de badkamer? In dit hoofdstuk lees je meer over verschillende badkamer trends die nu in trek zijn.

Urban jungle badkamer interieur

Een trend die je nu veel tegenkomt is om zoveel mogelijk planten naar je badkamer te verhuizen. Stel je eens voor dat je een douche aan het nemen bent met allemaal groen om je heen. Het voelt dan alsof je op vakantie bent, niet waar?

De SPA-look

De badkamer is niet zomaar een ruimte. De badkamer is een ruimte die als ontspanningsmomentje wordt gezien. Verhuis de spa naar jouw badkamer en creëer dat ontspan momentje wat jij nodig hebt. 

Een spa look creëren kan erg makkelijk zijn. Versier de badkamer met geurkaarsen, dimbare lichten en hang een sjieke badjas op. 

Interieur inspiratie badkamer

Badkamer van marmer

Ga je voor een marmeren badkamer zoals in de foto hieronder? Huidige interieur trends laten zien dat marmer steeds meer wordt gebruikt voor in de badkamer.  Marmer geeft een luxe uitstraling in de badkamer.

Vaak wordt er gebruik gemaakt van een witte, lichte kleur omdat dit voor een warme badkamersfeer zorgt. De prijs van marmer ligt wel aan de hoge kant, je betaald voor 1m² al gauw tussen de €100 – €300 euro. 

Gelukkig zijn er ook op genoeg plekken marmer-look tegels verkrijgbaar. Zo is er voor iedereen genoeg keuze.

Houdt er rekening mee dat marmer slecht reageert op sterke zuren, je kunt dus beter speciale marmerreiniger gebruiken voor in de badkamer.

Interieur inspiratie badkamer marmer

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *