Keuken trends

Keuken trends 2019

Ook zijn er verschillende trends waarneembaar in het interieur bij keukens. Wat dacht je van het verdwijnen van afzuigkappen, minder gas gebruik en hebben we het al gehad over marmer en natuursteen? De kleur goud in de keuken wordt ook meer en meer trendy, durf jij het aan?

Minder zichtbaar

Het moet allemaal steeds meer minimalistisch in de keuken. Een afzuigkap in het werkblad of in de inductiekookplaat verwerkt is iets wat je steeds meer tegenkomt in nieuwe keukens. Overigens worden kookplaten die op gas werken steeds meer vervangen door inductiekookplaten.

Slimme keukenapparatuur is iets wat niet meer ongewoon is in hedendaagse keuken. Wat dacht je van de oven vast voorverwarmen via een app op je telefoon terwijl je onderweg naar huis bent, zodat je die heerlijke ovenschotel of pizza er meteen in kunt schuiven. 

Of een koelkast die bijhoudt welke producten er op zijn en bijgevuld moeten worden. Het komt er allemaal aan!

Keuken inspiratie

Natuurlijk

Eerder in dit artikel hebben we het al gehad over het gebruik van marmer in de badkamer. Niet alleen in de badkamer is marmer een geliefde trend. Ook in de keuken wordt marmer niet overslagen in de huidige trends.

Hoewel er in de badkamer veel gebruik wordt gemaakt van licht/wit marmer is het in de keuken gebruikelijk om donker marmer te verwerken. Bijvoorbeeld donker groen of zwart. 

Marmer is niet de enige soort die natuurlijk oogt in de keuken. Het gebruik van natuursteen algemeen is iets wat hedendaags veel wordt gedaan. 

Denk aan verschillende natuurstenen in de keuken, zoals:

  • Graniet
  • Keramiek
  • Marmer
  • Composiet
Marmer keuken interieur

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *