Van plan om te verhuizen naar Spanje? Lees hier de mogelijkheden

Heerlijk thuis voelen in je eigen huis, maar dan komt er een moment waarin je unieke kans krijgt. Je gaat verhuizen naar Spanje. Dan wil je een betrouwbaar verhuisbedrijf. Als je het goede internationaal verhuisbedrijf in de arm neemt, dan is dat geen probleem. Zelfs verhuizen buiten de eurozone lukt makkelijk als je maar met een bedrijf in zee gaat wat de ervaring en routine heeft met internationale verhuizingen.

Verhuizen naar Spanje gaat over de weg

Verhuizen binnen de eurozone is de makkelijkste methode om te emigreren. Alles is bereikbaar met vrachtwagens w.o. een verhuiswagen, en in principe zijn de grenzen open. Een verhuizing naar Groot Brittanniƫ is al lastiger, en niet omdat het over zee gaat. De vrachtwagen kan op de ferry zo naar de overkant van de Noordzee. Het is meer lastiger omdat er serieuze douaneformulieren bij de inboedel moeten komen.

Maar ook hierin geldt, voor een ervaren verhuisbedrijf wat veel internationale verhuizingen doet en AEO-gecertificeerd is, is het geen probleem. Het is mogelijk om echt naar ver weg te verhuizen en toch je inboedel mee te nemen. Maar voor verhuizingen naar Canada of Australiƫ kun je maar beter contact leggen met een internationaal verhuisbedrijf wat het handigste gaat. Ook al kan in beginsel de gehele inboedel in een zeecontainer en met de juiste formulieren verscheept worden naar dat verre land.

Bron:https://www.dehaan.nl/nl/internationaal-verhuizen/

Gebruik bij internationaal verhuizen de full service van het bedrijf

Bij verhuizen moet je vaak op twee plekken tegelijk zijn. Je nieuwe huis decoreren, en in je oude huis inpakken. Als je gaat verhuizen naar Spanje is dat onmogelijk. Gebruik daarom de full service van het verhuisbedrijf. Als voorbeeld, je vliegt naar Spanje en daar verblijf je in een pension en decoreer je de nieuwe woning.

Ondertussen pakken verhuizers alles in en laden het in de verhuiswagen. Daarna komt er een klusjesman van het verhuisbedrijf die de woning klaar kan maken voor de volgende huurder, en als je al een eind bent met decoreren of zelfs klaar, dan komen je spullen. Je krijgt van de verhuurder je sleutelgeld terug omdat de woning in Nederland klaar is voor de volgende huurder. Eventueel kun je daar in Spanje gebruik maken van de uitpak- en montageservice.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *