Slaapkamer trends

Slaapkamer interieur trends

Van slimme kussens tot de mooiste kleur van het jaar 2019 volgens Flexa. De inrichting van de slaapkamer is belangrijk! Lees hier nu de trends.

Trend kleur van 2019

Spiced Honey, zo heet de warme kleur die door Flexa tot kleur van het jaar 2019 is uitgeroepen. Deze kleur kun je met verschillende kleuren combineren om zo andere sferen te creëren. 

De kleur Spiced Honey heeft een goudgele gloed. Combineer je deze kleuren met bruin tinten dan creëer je een rustige sfeer in huis.

Ga je liever voor wat een spannender interieur? Combineer Spiced Honey dan eens met felle tinten zoals blauw, roze en rood.

Slaapkamer trends

Slimme kussens

Je hebt het misschien wel eens voorbij zien komen: slimme kussens. Wordt dit de nieuwe trend in een slaapkamer interieur?

Nu vraag je je natuurlijk af, wat kan een slim kussen vergeleken met een normaal kussen?

ZEEQ is een voorbeeld van zo’n slim kussen. Het zorgt ervoor dat jij het beste kan slapen, met de ingebouwde muziek speakers kan hij rustgevende muziek afspelen voor het slapengaan. Dat is niet alles, hij trilt ook wanneer je aan het snurken bent zodat je in een andere positie gaat liggen. Ook kan de trilfunctie gebruikt worden als wekker, ideaal!

 
 
slaapkamer interieur trends

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *